FM ÁNGELA NIETO FAUSTINO

Benvinguts fallers i falleres, amics i veïns
M’emociona dirigir-me a vosaltres en este llibret i estic molt contenta de poder parlar a la meua falla de tota la vida. Este any és un orgull per a mi, representar a tota la comissió.

Una comissió que em recolza a cada moment i en cada un dels actes, i que espere continue fent-ho les pròximes falles, festa que ja s’ aproxima i que cada any visc amb més emoció i passió.
Gràcies a la nostra executiva de festejos i al seu meravellós treball, podem disfrutar d’aperitius, arreplegades, festes temàtiques, sopars, concursos i moltes coses més en les quals espere i desitge que tots participeu.

Este any, sense cap dubte, serà molt especial per a mi, ja que estaré represen-tant la meua funció amb la millor companyia que pot haver, Karla y Arturo, la meua Fallera Major i el President infantil, que acte rere acte, i amb mol-ta broma, han sabut crear un vincle amb mi molt especial. Així com també amb el nostre President César, que ha sigut el meu major pilar, un company exemplar i que sempre ha estat al meu costat ajudant-me i pendent del meu benestar.

Tinc moltíssimes ganes de que arribe la meua presentació i de que em po-sen la banda de Fallera Major de Gayano, per poder lluir-la en tots el actes especialment en l’ Ofrena a la Mare de Déu dels Desamparats. Si any rere any, ja era una emoció per a mi anar a l’Ofrena, sense cap dubte, este any com a Fallera Major i escoltant el meu nom a la plaça, serà una de les coses més boniques viscudes per mi.
Espere tindre-vos molt a prop i que visqueu amb mi unes falles meravelloses.
Vixca València! Vixquen les falles! I Vixca Gayano!

Pincha en las imágenes para ampliar
¿DONDE ESTAMOS?
C/ Domingo Gómez 21 bajo
46025 Valencia
Email: fallagayano@gmail.com
Phone: (96) 3265822
ESTATUTOS
CONÉCTATE
NOSOTROS
Nuestra andadura comienza en 1972, cuando  unos amigos reunidos en el antiguo bar Gayano, 
decidieron forma una comisión.. hoy somos ya más de 900 falleros y falleras.
Copyright © 2018 Falla Gayano Lluch
www.fallagayano.com