FM ELENA Mª RIVERO SIMÓN

Hola fallers i amics.
Pocs sou els que no em coneixeu, però per si de cas algun no em coneix us vaig a explicar una miqueta més de mi.
Sóc Elena Mª Rivero Simón, vaig nàixer el 28 de febrer de 1986 (no em volia perdre les falles), tinc 31 anys, i com m'agradava cuidar a la gent vaig estudiar infermeria, professió que exercisc actualment.
El meu color preferit és el verd, i alguns del meus hobbies són: jugar a paddel, fer crossfit, fer snowboard, llegir, viatjar i passar temps amb els amics.
Fallera des que vaig nàixer i sempre d'aquesta comissió. Vaig ser Fallera Major Infantil en 1996 i Fallera Major en 2007.
Intente participar sempre que puc en cada festa que s'organitza, vaig ser delegada de play backs i d'infantils i actualment col.labore amb la delegació d'economia.
Enguany, i contra tot pronòstic, torne a representar a Gayano com a Fallera Major. Ja tenia tot el meu currículum faller complet i de sobte va sorgir la idea... en el mes de Juliol i perquè el lloc de Fallera Major seguia vacant després d'acabar el termini.
Com era possible que una comissió tan gran i amb tantes falleres no tinguera Fallera Major? Un grup d'amics va intentar convèncer-me ja que era el meu pare el President, i al principi no ho van aconseguir. La idea de repetir no estava dins de mi, ho havia gaudit tant quan ho vaig ser el 2007 al costat de Roberto i Laura, que creia que no em faltava res per viure en la falla.
Però el cuquet de no deixar sol al meu pare i que Gayano no tinguera Fallera Major va poder amb tot.
Vaig cridar a la delegada de femenines i ella va acabar de convèncer-me.
Per al meu pare va ser una gran sorpresa i per a molts de vosaltres, perquè Juana no em va deixar dir-ho fins a la junta general del 7 de juliol de 2017.
I ací estic de nou amb tots vosaltres gaudint cada minut com si fóra la primera vegada. Il.lusionada, implicada, contenta, experimentant sensacions que no havia viscut i vivint altres noves experiències.
Des del moment de la meua elecció ha sigut un no parar.
El millor, diria jo: l'afecte amb el qual m'heu rebut els fallers, l'elecció dels meus vestits i complements, conèixer a 18 xiques increïbles, i als meus 2 companys de viatge, César i Luna.
Gràcies per donar-me l'oportunitat de conèixer a Luna i a la seua família, i sobretot, gràcies i mil gràcies per deixar-me compartir esta passió al costat del meu pare, una experiència que mai oblidaré.
Des d'ací vull animar a totes les falleres d'aquesta comissió perquè visquen esta magnífica experiència.
Us assegure que és una aventura impressionant on res es pot donar per viscut o per vist.
Jo ho estic esprement al màxim perquè és una experiència diferent a la qual vaig viure.
Espere poder representar a Gayano com es mereix.
Desitge que passem unes falles 2018 en harmonia i que el temps ens acompanye per a poder gaudir de tots els actes, siguen cercaviles, mascletades, ofrena, revetles...
Bones Falles per a tots. Vixca València! Vixquen les falles! I Vixca Gayano!

Pincha en las imágenes para ampliar
¿DONDE ESTAMOS?
C/ Domingo Gómez 21 bajo
46025 Valencia
Email: fallagayano@gmail.com
Phone: (96) 3265822
ESTATUTOS
CONÉCTATE
 
 
 
 
 
NOSOTROS
Nuestra andadura comienza en 1972, cuando  unos amigos reunidos en el antiguo bar Gayano, 
decidieron forma una comisión.. hoy somos ya más de 900 falleros y falleras.
Copyright © 2018 Falla Gayano Lluch
www.fallagayano.com