FMI LUNA PÉREZ SANABRIA

Hola Gayano!!
Des d’aquestes pàgines volem que conegueu a la xiqueta que aquest any va representar a la nostra comissió infantil: Luna. Quants anys tens? Tinc tretze anys, vaig nàixer un dia d´ofrena el 17 de Març del 2004.
Quants anys fa que pertanys a la nosta comissió? Sóc fallera de Gayano des de fa onze anys.
En quin col.legi estudies? Estic fent segon de l’ESO a l´intitut “El Clot”.
Quines son les teues aficions? A l’hivern, la meua afició favorita és esquiar, vaig tots els anys a la neu i ja sóc quasi una professional. A l’estiu m’en vaig a un camping a Gandía amb la meua caravana. També m’agrada molt la música i cuinar la especialitat de la casa, el “brownie”, la meua germana Laura diu que està espectacular… Una altra afició que faig és viatjar a l’extranger amb els meus pares i la meua germana, és molt divertit perquè s’aprenen moltes coses.
Quin sentiment et va produir ser anomenada pel nostre president FMI de Gayano? Un sentiment d’alegria, felicitat i molta emoció, va ser un dia molt feliç, tenia moltes ganes de representar a la nostra falla pense que és una sensació que totes les xiquetes deurien experimentar una vegada en la vida.
Que són per a tu les falles? Són dies de molta diversió però també de cansament, tot el món està al carrer, hi ha música, soroll, festa…però el que més m´agrada és sentir que València fa olor a pólvora.
Que és allò que més t’agrada de les falles? M’agrada molt acudir a tots els actes però espere amb moltes ganes el dia de la meua presentació. També és un somni l’ofrena, anar desfilant pel carrer de la Pau fins a arribar la plaça de la Verge i la arreplegà dels premis que és molt emocionant… la veritat és que no puc triar una sola cosa perquè m’agraden totes!!
Des del dia de la teua proclamación fins ara, quina valoració fas d’allò que has viscut como a FMI? Abans de ser FMI jo pensava que les falles a soles eren la setmana fallera i prou, però m’he donat compte que són tot l’any. Jo guarde un sentiment espècial de la presentació d’esbossos perquè era la primera vegada que anava al casal como a FMI davant de la meua comissió i em va agradar molt quan Sergio va comptar de que tractava la nostra falla.
Quina opinió et mereix el nostre monument infantil? Ufff… és preciós, jo pense que tindrem un premi important segur, ho mereixem perquè som els millors!!
És molt bonic  el tema “Et recordes?” crec que vaig a tenir problemes per a triar el ninot indultat d’aquest any, va ser molt difícil per a mi, segur que he de demanar ajuda als meus amics.
Per últim, Luna que vols dir-li a la teua comissió infantil? Estic super contenta de ser FMI de Gayano, ja que és algo que desitjava fa molt de temps, estic orgullosa de representar a aquesta comissió i està sent una de les millores coses de la meua vida.
Espere que pasem unes meravelloses falles tots junts i que aprofitem bé els dies que tenim per a divertir-nos. Luna, tu sentiment i amor per les falles ens ha quedat molt clar.
A soles dir-vos que és una xiqueta encantadora que transmetre molta tranquilitat y entusiasme pel món faller i per la seua comissió.
Moltes gràcies Luna per deixar-nos conéixer-te un poquet , només ens queda desitjar-te molta felicitat en el teu any que de segur per a tu será inoblidable!!

Pincha en las imágenes para ampliar